FairFriends

By wpengine | Project

mrt 02

FairFriends biedt een platform voor stichtingen met als gezamenlijk doel werken aan een betere wereld; eerlijker, duurzamer, leefbaarder. Dit platform bestaat uit verschillende onderdelen zoals, een webshop voor het kopen van eerlijke producten met een goed verhaal en direct van de producent, de mogelijkheid voor donatie aan kleinschalige projecten van ANBI-erkende goede doelen, kosteloos crowdfunden voor eigen project en de kosteloze verkoop van eigen eerlijke producten via de fairtrade webshop.

In opdracht van FairFriends geeft SoSocial een advies over de haalbaarheid en organisatie van de FairChain en sponsorloop. Met de FairChain wordt hier bedoeld het maken van de langste ketting van vilten kralen (de FairChain) voor het behalen van het wereld record in het Guiness Book of Records. Ons advies is gericht op de volgende onderwerpen: strategie, marketing, sponsoring, logistiek, media en communicatie.

About the Author

This is the "wpengine" admin user that our staff uses to gain access to your admin area to provide support and troubleshooting. It can only be accessed by a button in our secure log that auto generates a password and dumps that password after the staff member has logged in. We have taken extreme measures to ensure that our own user is not going to be misused to harm any of our clients sites.