Business Model You

By wpengine | Trainingen

mei 28
[column width=”1/1″ last=”true” title=”Business Model You” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Voor de volgende stap in je carrière
Iedereen droomt van een mooie carrière, maar door de vele keuzemogelijkheden is het soms moeilijk te bepalen waar je staat. Waar ben je nu écht goed in? Wat is jouw onderscheidende factor? En hoe kan je deze inzetten voor de loopbaan die jij wilt?

Jouw persoonlijk bedrijfsprofiel
Een goede manier om dit te ontdekken is Business Model You. Hiermee maak jij een ondernemingsplan voor jezelf: een model om je droombaan te beschrijven, te analyseren en te realiseren.

Waarom Business Model You
De kracht van deze techniek is zó’n overzichtelijk beeld, dat iedereen in één oogopslag ziet waar jij mee bezig bent. Door dit overzicht in jouw wensen, krijg je veel meer focus en is jouw ambitie veel makkelijker om te zetten in actie.

Na de workshop:
• weet je welke waarden jij toevoegt en hoe je die verkoopt

• heb je helder hoe jouw ideale carrière eruit ziet

• heb je een actieplan om jouw doelen te realiseren

Prijzen
€50,- voor een workshop van 2,5 uur.
Maximum aantal deelnemers: 10 personen.

Meer weten?
Ben je enthousiast geworden, mail voor meer informatie naar Margo Kitzen via: margo@w3-grow.com

[/column]

About the Author

This is the "wpengine" admin user that our staff uses to gain access to your admin area to provide support and troubleshooting. It can only be accessed by a button in our secure log that auto generates a password and dumps that password after the staff member has logged in. We have taken extreme measures to ensure that our own user is not going to be misused to harm any of our clients sites.