Gedreven Ambitie

By wpengine | Trainingen

mei 28
[column width=”1/1″ last=”true” title=”Workshop ” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Werk jij om te leven of leef jij om te werken?
Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een baan die genoeg geld oplevert om de huur, hypotheek en vaste laste te betalen. Werk dat vooral is bedoeld voor het genereren van geld en niet bijdraagt aan je ontwikkeling of aansluit bij waar jij energie van krijgt. Deze werkkeuze kan er onder andere voor zorgen dat je:

– Ontevreden door het leven gaat
– Geen voldoening uit je werk/leven haalt
– Tijd verkeerd investeert
– Geen ruimte maakt voor nieuwe ervaringen
– Weinig energie hebt

Workshop
In de workshop “Gedreven Ambitie” gebruikt Shahab Khatibzadeh zijn eigen ervaringen en inzichten om te laten zien dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden. Dat geld een middel moet zijn en niet het doel.  Door zijn eigen ervaringen en inzichten te delen en ruimte te maken voor het leren van elkaars ervaringen, krijg je antwoord op de volgende vragen: Waar krijg ik energie van en hoe vind ik dit in mijn werk? Wat wil ik in het leven bereiken? Hoe kan ik dit gaan realiseren?

Shahab faciliteert de workshop door perspectieven en methodes te bieden die je kan gebruiken om de juiste weg te vinden. Hij geeft je tips en tricks in hoe je gedreven wordt en blijft om zo je ambitie waar te maken. De opdrachten zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in wat jij wilt bereiken en wat jouw toegevoegde waarde is. Aan het eind van de training heb je een concreet plan waar je zelf 100% achter staat en heel veel energie van krijgt!

Prijs: €25 per deelnemer (max. 5 deelnemers per workshop)
Duur: 2,5 uur

Meer weten?
Ben je enthousiast geworden? Mail voor meer informatie naar Shahab via: shahab@so-social.org

[/column]

About the Author

This is the "wpengine" admin user that our staff uses to gain access to your admin area to provide support and troubleshooting. It can only be accessed by a button in our secure log that auto generates a password and dumps that password after the staff member has logged in. We have taken extreme measures to ensure that our own user is not going to be misused to harm any of our clients sites.