Events

Hieronder staat het huidige aanbod workshops dat momenteel door de partners van So-Social aangeboden wordt. Dit aanbod ververst ieder kwartaal. Bij voldoende inschrijvingen gaan de workshops door. Tickets kunnen via de shop gekocht worden na bevestiging van de workshop.

Buik Hoofd & Tenen Workshop

In een workshop van 4 uur gaan we samen dieper in op wat jij wilt gaan bereiken binnen jouw eigen gestelde termijn. So-Social helpt jou om antwoord te kunnen geven op de vragen waarom, hoe en wat, dat gelijk staat aan macro (buik), meso (hoofd) en micro (tenen).  De waarom-vraag is hierin het meest belangrijk en vormt de basis. 

DEZE WORKSHOP GAAT DOOR BIJ MEER DAN 4 AANMELDINGEN


Gedreven Ambitie

Wil jij jouw ambitie achterhalen of juist in de praktijk brengen? Of jij nou werkzoekende bent, een carrière switch wilt maken of de rode draad wilt vinden in jouw kennen en kunnen? Deze workshop zorgt dat jij een andere perspectief creëert waardoor jouw mogelijkheden, zelfvertrouwen en kansen vergroten. Het volgen van de workshop is een eerste stap om op een gedreven manier jouw ambitie waar te maken.

DEZE WORKSHOP GAAT DOOR BIJ MEER DAN 4 AANMELDINGEN

Deze workshop heeft mijn leven veranderd!Ik ben 360 graden van mijn pad afgeweken. Waar ik nu op let is niet meer geluk zoeken in geld, maar in geluk.Dit zei ik voorheen altijd al tegen mezelf, maar voerde het nooit uit. Deze workshop heeft mij laten zien dat je niet overal een opleiding voor nodig hebt! Als je iets leuk vindt om te doen word je daar vanzelf goed in, veel sneller dan dat je iets MOET doen.Ik ben een jaar geleden begonnen met mediteren en heb daar een hoop frustratie en angst mee uit de weg kunnen helpen.Ook heeft het me de mogelijkheid gegeven heldere beslissingen te nemen.Na de workshop ben ik er achtergekomen dat ik dit andere mensen dat wil aanleren. Hier besteed ik al mijn vrije tijd aan omdat ik dat ZELF wil en me niks wordt opgelegd.

Kylian Minken Sous-Chef                 

Taste of Talent

Zou het niet mooi zijn om er in 2016 achter te komen waar jij goed in bent, wat jouw unieke toegevoegde waarde is en hoe je dit écht in kan gaan zetten? Wij helpen je graag om dit potentieel te ontgrendelen en een start te maken om dit verder te ontwikkelen!