Ondernemen met je eigen talenten voor meer succes

Ondernemen is het een lastig maar vooral mooi vak. Welke talenten helpen jou bij het ondernemen en uitbouwen van je idee naar een mooi bedrijf. Gallup ontwikkelde hiervoor de BP10 test die je helpt je talenten in kaart te brengen.

Ontdek jouw ondernemers talenten

ondernemen-met-talent

‚Äč

Veel ondernemers die starten zijn heel goed in hun vakgebied, maar uit de praktijk is gebleken dat ondernemen een vak apart is.

Shahab Khatibzadeh van So-Social adviseert op basis van persoonlijke ervaringen die in de praktijk al succesvol zijn gebleken.

Naast alle ervaringen en inzichten gebruiken wij  de Gallup BP10. De Gallup BP10 geeft aan werkte tien geselecteerde kerncompetenties je als ondernemer al goed ontwikkeld hebt en aan welke je aandacht kunt besteden. Zeer gestructureerd inzoomen op waar jij verder in wilt ontwikkelen en excelleren. De handreikingen die worden gedaan zijn praktisch, concreet en zeer bruikbaar in de dagelijkse praktijk.

Wil jij jouw ondernemerschap meer rendement geven en een ondernemers mindset integreren in je leven?

Dan is de Gallup BP10 met aansluitende focus coaching van Shahab Khatibzadeh een mooie start om dit te realiseren! Je kunt contact met hem opnemen via Hero Research of 06 38254957.