Team

So-Social is een platform voor betaalbare zelfontwikkeling, ooit begonnnen om jonge werklozen in hun kracht te zetten. Door de verschillende programma's die we de afgelopen jaren hebben gegeven hebben we ontdekt dat om in je kracht te komen authenticiteit (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik) essentieel is om je ambitie waar te maken. Ons team is zeer divers zowel qua achtergrond alsook in talenten en opleiding waardoor we makkelijk kunnen schakelen tussen intuïtie, ratio en actie. Wij kijken ernaar uit om ook met jou samen te werken.

Shahab Khatibzadeh

FOCUS COACH | PRODUCTONTWIKKELAAR
shahab@so-social.org

Mijn naam is Shahab Khatibzadeh. Ik ben een Iraanse jongeman van 30 met vele verschillende levenservaringen, verschillende studierichtingen en gevarieerde werkervaring.

Mijn ‘levensdoel’ is een mens, mens laten zijn. Ik vul dit in door mensen op persoonlijk vlak te ondersteunen aan de hand van mijn ervaringen, kennis en eigen workshops en trainingen. Deze heb ik al meerdere malen met succes mogen geven aan verschillende doelgroepen van hoogopgeleiden tot vroegtijdige schoolverlaters.

Ik geloof sterk in de kracht van een coach. Een trainer leert je nieuwe vaardigheden aan door jou te vertellen wat je dient te doen. Een coach daarentegen begeleidt je door het stellen van vragen waardoor je zelf moet na gaan denken en vanuit intrinsieke motivatie in actie wordt gezet. Dit is een zeer belangrijke voorwaarde voor mij als coach, want alleen jij hebt regie over je leven.

More...

Persoonlijke ontwikkeling fascineert me en ik vind niets mooier om te zien dan mensen die lekker bezig zijn, leren en zo groeien in wat ze doen. Ik geloof dat ieder mens een unieke bijdrage kan leveren aan onze samenleving en door het ondersteunen van anderen leren wij ook meer over onze eigen waarde.

So-Social was een toekomstvisie die in korte tijd door een geweldig team, fijne partners en mooie kandidaten op de kaart is gezet. Ik ben daar ontzettend trots op en voel me gezegend daar met mijn talenten (Futuristic, Learner, Command, Ideation en Strategic) een bijdrage aan te mogen leveren.

Margo Kitzen

STRENGTHSFINDER COACH
margo@so-social.org

Mijn naam is Margo Kitzen. Ik ben Arbeids-en Organisatie psycholoog van origine en StrengthsFinder coach. Dagelijks zoek ik nieuwe manieren om mensen te inspireren, te ontwikkelen en te verbinden.

Ik krijg er energie van als ik zie dat iemand op de juiste plek zit en datgene kan doen waar hij of zij echt heel goed in is. Ik ben dan ook gedreven om mensen te helpen bij deze zoektocht en het (her)ontdekken en benoemen van zijn of haar talenten.

Wat maakt jou uniek, wat is jouw toegevoegde waarde en hoe kan jij profileren door dicht bij jezelf te blijven? Dit zijn vragen waar wij in een StrengthsFinder gesprek dieper op in gaan. Ook kan een StrengthsFinder gesprek je helpen als je jezelf wilt ontwikkelen. Het vergroot jouw zelfvertrouwen, zelfkennis en helpt jou om meer in jouw kracht te staan. Ik kijk ernaar uit om samen met jou het talent avontuur aan te gaan!