Workshops

Wat zijn jou drijfveren?

Hoe krijg je meer balans in je leven?

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen iets wil en kan bijdragen aan de maatschappij! Iedereen heeft unieke talenten, iedereen heeft dingen waar hij of zij energie van krijgt en iedereen heeft altijd een keuze. Wij willen jou graag helpen om dit zichtbaar te maken door middel van verschillende betaalbare workshops.

Van Vrijwilligerswerk naar Droombaan

In een workshop van twee uur zorgen wij er voor dat jij een goed beeld krijgt van hoe jij vrijwilligerswerk kan gebruiken om uiteindelijk jouw droombaan te realiseren. Zelf hebben wij veel verschillende vrijwilligersbanen gehad. Van keukenhulp en overblijfmeester tot focus coach. Door al deze vrijwillige werkzaamheden werd steeds duidelijker wat wij wilden bereiken en wat wij daarvoor moesten doen om het te bereiken. Met deze workshop inspireren wij werkzoekenden om ook vrijwillig in actie te komen.

Buik, Hoofd en Tenen: maken je nog unieker!

In een workshop van 2 uur gaan we samen dieper in op wat jij wilt gaan bereiken binnen jouw eigen gestelde termijn. So-Social helpt jou om antwoord te kunnen geven op de vragen waarom, hoe en wat, dat gelijk staat aan macro (buik), meso (hoofd) en micro (tenen). Deze drie niveaus worden samen met jou gekristalliseerd.

Gedreven Ambitie

‘Iedereen kan en wil iets bijdragen aan de maatschappij’, dat is de visie van deze workshop. Maar hoe doe je dit? Coach Shahab creëert met zijn workshop een platform om niet alleen zijn ervaringen en inzichten te delen, maar ook om van elkaars inzichten te leren. Opdrachten tijdens de workshop zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in jouw eigen willen en kunnen.


Meer weten over een van de workshops

of heb je behoefte aan persoonlijke FOCUS COACHING?